Astro Biz Pek Flexi memberikan kesan yang berbeza kepada perniagaan anda!

Mengapa anda perlu melanggan Astro Biz bersama kami?

Astro Biz menawarkan pakej-pakej racangan dan saluran TV yang menarik bagi memenuhi segala permintaan dan minat pelanggan anda. Bukankah itu satu langkah yang terbaik dalam memajukan lagi perniagaan anda? Semestinya!

Kami juga menawarkan gajet dan TV percuma kepada anda. Percuma? Ya betul secara percuma! Dengan melanggan Astro Biz, anda boleh mendapatkan telefon pintar yang bernilai RM700 sehingga RM1,500 serta televisyen 30 dan 50 Inch yang terkini dan terbaru! Semudah itu sahaja anda boleh mendapatkan hadiah percuma tersebut!

Bukan itu sahaja, dengan melanggan Astro Biz dengan pihak kami juga, anda boleh dapatkan credit voucher GO SHOP sehingga RM1,900! Wow! Menarik bukan? Seperti yang semua maklum, GO SHOP menawarkan pelbagai barang keperluan yang hebat dan terkini. Jadi inilah masanya untuk anda merebut peluang keemasan dengan membeli-belah secara percuma bersama credit voucher tersebut! 

Mungkin anda masih tertanya, apakah lagi kelebihan melanggan Astro Biz ini? Selain daripada segala tawaran hebat di atas, anda juga ditawarkan pengiklanan percuma tentang perniagaan dan bisnes anda! Syarikat kami menawarkan pengiklanan yang terbaik dan khas untuk perniagaan anda bagi menarik lebih ramai lagi pelanggan untuk mengenali dan mengetahui tentang bisnes yang anda jalankan. Pengiklanan secara percuma, dan tiada caj tambahan dikenakan! Bukankah itu satu kelebihan yang amat dahsyat untuk memajukan lagi perniagaan anda? Menarik bukan?

Bersama Astro Biz anda hanya perlu membayar bermula serendah RM15/sehari. Dengan harga tersebut, sangat berbaloi dengan tawaran yang kami tawarkan! Bermula dengan hanya RM15 anda boleh mendapatkan telefon pintar percuma, televisyen HD terkini serta pengiklanan yang khas buat perniagaan anda. Sangat berbaloi!

Jadi tunggu apa lagi! Langgan Astro Biz bersama kami sekarang kerana tawaran hebat ini ditawarkan dalam tempoh yang terhad! Jangan lepaskan peluang anda untuk meningkatkan perniagaan dengan cara yang berkesan. Mula melanggan dan nikmati peningkatan bisnes yang hebat!

Sebarang pertanyaan sila hubungi pihak kami, kami sedia membantu ada 🙂

u mobile postpaid plan