Beri pelanggan anda lebih banyak sebab untuk meluangkan lebih banyak masa di kedai anda!

Dapatkan Kotak Plug Astro yang baru bersama langganan Pek Fleksi. Tiada pemasangan satelit diperlukan. Hanya pasang, sambungkan ke Internet dan anda boleh mula bersedia untuk menikmati rancangan kegemaran anda.

(credit: malaysia.news.yahoo.com)

Semua saluran yang dilanggan kini dalam tayangan berdefinisi tinggi secara sepenuhnya. Ia memberi pengalaman yang menakjubkan kepada pelanggan anda dan memberi nilai tambah kepada perkhidmatan sedia ada oleh bisnes anda!

PERKHIDMATAN LENGKAP PEK FLEKSI

Bayangkan jika anda dapat menyediakan pelanggan anda dengan bukan sahaja keramahan yang hebat tetapi kandungan hiburan bertaraf dunia. Jadi lakukannya bersama Pek Astro Bisnes!

Pilihan Pek Fleksi

Permulaan

Klasik

Perdana

Sukan

PEK FLEKSI TERBAIK ASTRO

Tambahan lagi, pek baharu daripada Astro kini dipertingkatkan bagi memberi fokus khusus kepada pengusaha perniagaan makanan dan minuman seperti restoran, kafe dan kedai makan mamak. Hal yang demikian,  dengan penawaran lebih banyak pilihan saluran tanpa sebarang kos tambahan selain manfaat dan pelbagai keistimewaan.

Jadi, bagi membantu para peniaga dalam meningkatkan pengalaman pelanggan, Astro Business kini memperkenalkan pakej Astro untuk bisnes, yang terbaik dan berbaloi! Oleh itu, untuk mengetahui lebih lanjut mengenai tawaran Pek Fleksi 2.0, klik di sini.

Sukar untuk membuat pilihan?

Kami faham sebarang masalah yang anda hadapi. Anda boleh terus menghubungi pegawai bertugas kami untuk maklumat yang lebih lanjut. Kami sedia membantu anda 🙂